Make-over2020-02-25T15:41:06+00:00

Make-over

Laat mij je opmaken op een manier zoals je jezelf nog nooit gezien hebt. Verleg je grenzen met make-up!

Lees meer

Verleg je grenzen met make-up!

Je grenzen verleggen, dat is super eng. En al helemaal als het gaat om je make-up. Want eigenlijk doe je het al jaren op dezelfde manier; een streepje hier, beetje mascara daar, lipstick op, en klaar.  Maar hoe vet is het om dit nou eens allemaal los te laten en je door mij te laten opmaken op een manier die je niet kent?

Het mooie aan make-up is dat je er mee kunt spelen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Groene eyeliner? Hoe vet! Roze oogschaduw? Kan! Blauwe lipstick? Why not? Ik zie make-up als kunst en jouw gezicht als het canvas.

Oké, wees niet bang dat ik je in een clown verander. Waar het mij om gaat, is dat je inziet dat make-up iets fantastisch is om mee te spelen en dat je er iets mee kunt creëren. Het hoeft allemaal niet zo serieus en zo veilig. En het allermooiste is misschien wel, je haalt de make-up er na een dag gewoon weer af!

Dus ben jij benieuwd wat er met make-up allemaal mogelijk is? Dan zeg ik: DOEN!

Tegen een meerprijs van € 19,50 ga ik de make-over filmen en krijg jij achteraf de bewerkte video thuis gestuurd. Zo kun je altijd terugkijken hoe ik jou heb omgetoverd! Omdat het filmen extra tijd met zich mee brengt, dient dit vooraf aangegeven te worden.

Prijs

Vanaf € 65,00

Boek een make-over