Make-up2020-02-25T14:25:17+00:00

Make-up

Wil je dat ik jouw make-up doe, omdat je het zelf niet voor elkaar krijgt?

Bekijk aanbod

Dag make-up

Je make-up laten doen, is toch alleen voor een feestje? Nee joh, juist niet! Ook in het dagelijks leven zijn er momenten genoeg waarop jij de perfecte eerste indruk wilt achterlaten.

Wil jij netjes en verzorgd voor de dag komen, maar zwaar aangezette make-up is niet gepast/geschikt voor de gelegenheid? Dan is een frisse dagmake-up wat voor jou! Ik zorg voor een egale, maar natuurlijke basis en breng jouw sterke punten naar voren, zodat de minder sterke punten wegvallen. En als je wilt, doe ik dit zo subtiel, zodat je niet ziet dat je make-up draagt. Je bent welkom bij mij thuis, maar ik kan ook op locatie komen.

Tegen een meerprijs van € 17,50 ga ik de make-up sessie filmen en krijg jij achteraf de bewerkte video thuis gestuurd. Zo kun je altijd terugkijken hoe ik jouw make-up gedaan heb. Omdat het filmen van de make-up sessie extra tijd met zich mee brengt, dient dit vooraf aangegeven te worden.

€ 25,00 p.p.

Deze prijs is exclusief reiskosten. Buiten Oldenzaal reken ik € 0,21 per km.

Boek dag make-up

Glamour make-up

Heb je een gala, ben je uitgenodigd voor een bruiloft, of ander feestje waarbij je écht wilt dat je make-up PERFECT zit? Zit je áltijd te klooien met die smokey eyes? Wacht dan niet langer! Ik kom graag bij jou thuis en verzorg met alle liefde jouw make-up. Zo heb je er de hele dag/avond geen omkijken naar.

TIP: Ook leuk om met je vriendinnen te boeken (max. 4 personen)!

Tegen een meerprijs van € 17,50 (prijs geldt voor één persoon) ga ik de make-up sessie filmen en krijg je achteraf de bewerkte video thuis gestuurd. Zo kun je altijd terugkijken hoe ik jouw make-up gedaan heb. Omdat het filmen van de make-up sessie extra tijd met zich mee brengt, dient dit vooraf aangegeven te worden.

Vanaf € 30,00 p.p.

Deze prijs is exclusief reiskosten. Buiten Oldenzaal reken ik € 0,21 per km.

Boek glamour make-up

Iets te vieren samen met je vriendinnen?

Laat mij jullie opmaken, zodat jullie je gezamenlijk klaar kunnen maken voor het feest!

Boek Glamour make-up