Over mij2020-08-05T14:21:02+00:00

Over mij

Met make-up vertel je een verhaal.

Lees verder

Over mij

Vroeger vond ik het als kind al fantastisch om te schminken. Ooit kreeg ik als klein meisje voor mijn verjaardag een professionele schminkdoos van Grimas. Met veel plezier schminkte ik alle vriendjes van mijn broertje op zijn kinderfeestje en ik werkte zelfs de schmink bij van mensen die meeliepen in de carnavalsoptocht! Die schminkdoos heb ik nog steeds. Toen ik ouder werd, kreeg ik (vanzelfsprekend) interesse in make-up. Deze interesse is nooit verdwenen, hij is zelfs gegroeid!

Ooit vroeg iemand mij waarom ik niet van mijn grootste passie mijn werk kon maken. Ik had hier niet direct een antwoord op, want make-up heb ik altijd als hobby gezien en ik had er nooit bij stilgestaan dat ik hiermee ook mijn geld kon verdienen. Er ging een wereld voor me open en ik besloot ervoor te gaan! Ik meldde me aan voor een visagie-opleiding, haalde mijn diploma en hierna is het balletje gaan rollen. Ik kwam er al snel achter dat dit de beste keuze was die ik ooit had gemaakt.

Mijn visie

Ik zie make-up als een prachtige tool die je kan helpen om krachtiger en zelfverzekerder door het leven te gaan. Maar make-up is ook een communicatiemiddel, want met make-up vertel je een verhaal, zonder dat je daarbij ook maar één woord hoeft te gebruiken.

Vaak zie ik dat vrouwen zichzelf iedere dag op dezelfde manier opmaken, maar sta je er wel eens bij stil dat dit helemaal niet hoeft? Je draagt toch ook niet iedere dag dezelfde kleding?

Make-up is eigenlijk net als kleding, het helpt je uit te stralen wie jij bent en wie jij op dát moment wilt zijn. En dat is niet alle dagen hetzelfde, je kunt spelen met kleur en met technieken. En op die manier kun je iedere dag creëren wat jij wilt, zodat het past bij wat jij díe dag wilt uitstralen.

Laatst kwam ik de volgende tekst tegen en hierin kan ik mij 100% vinden:

Make-up is not a mask.
Make-up is art.
Make-up is passion.
Make-up is expression.